JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Tràmits i gestions

Des de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) us volem fer fàcil la gestió de la vostra explotació. Per això posem al vostre abast els nostres tècnics que us ajudaran en els tràmits que hagueu de fer. Per tal d'agilitzar aquest servei podeu demanar hora per a estudiar el vostre cas o, si s'escau, realitzar qualsevol consulta.

Per fer-ho només heu d'omplir amb les vostres dades el formulari que hi ha més avall. Trieu el tràmit a realitzar o expliqueu-nos la vostra consulta. Tan bon punt rebem el vostre correu, contactarem amb vosaltres des de l'oficina més propera per tal de resoldre la qüestió que ens plantejeu o donar-vos hora de visita. Si no disposeu de correu electrònic, deixeu un telèfon de contacte.

Soc soci
* Camps obligatoris
He llegit i accepto les condicions de protecció de dades

De conformitat amb el que disposa l'article 5 de la LO 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a les persones que emplenin les butlletes contingudes en aquest lloc web que les seves dades personals quedaran incorporades en un fitxer, comunicat al Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de poder satisfer la vostra sol·licitud i fer-vos arribar la informació sobre els nostres serveis per correu electrònic o ordinari que emeti JARC o la seva editorial Món Rural SLU. El responsable d'aquests fitxers és Joves Agricultors i Ramaders de catalunya (JARC), domiciliada al carrer Ulldecona, 21-31, 08038 de Barcelona, davant la qual podeu exercir, en els termes establerts en l'esmentada normativa, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les dades incloses en els fitxers, adreçant-vos a info@jarc.cat

Qualsevol modificació de les vostres dades de caràcter personal haurà de ser notificada per tal que el nostre fitxer estigui actualitzat i no contingui errors. Així mateix, acceptant aquest avís legal reconeixeu que la informació i les dades personals recollides són exactes i certes.

Acceptant aquest avís legal doneu el vostre consentiment, d'acord amb els articles 11 i 34 e) de la LOPD, per comunicar les vostres dades a favor de la JARC o la seva editorial Món Rural SLU.

1r Premi Internacional a la Millor Poma Golden
Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Jornada de la Vedella
Jornada Porcí
Jornada de la Vinya
Jornada de l'oví
Jornada del Conill
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat