JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Porcí

19/12/2011 - Europa

Aquesta secció s'actualitza setmanalment

El COPA-COGECA és el Comité de les Organitzacions Agràries Europees,  compta amb  60 organitzacions membres dels Estats Membres de la Unió Europea, i 36 organitzacions col•laboradores d'altres països europeus com Islàndia, Noruega, Suïssa i Turquia.  Aquest ampli nombre de membres permet al COPA defensar tant els interessos generals com específics dels agricultors a la Unió europea. Des del principi, les autoritats comunitàries han reconegut el COPA com a organització portaveu del conjunt del sector agrícola.

 

El COPA-COGECA és una eina  que permet comunicar a les autoritats Europees el posicionament del sector productor. 

 

JARC es troba estretament vinculat a COAG (Organització Professional Agrària d’àmbit Espanyol) que té una forta implantació a Europa a través del COPA-COGECA. 

 

El representant del sector porcí de COAG al COPA COGECA és el responsable polític de la sectorial del porcí de JARC: Jaume Bernis, qui participa directament de les decisions que aquest organisme decideix a nivell Europeu.

 

En aquest apartat anirem informant, a través dels documents que anem actualitzant, les novetats del sector porcí a Europa, posant especial interés als posicionaments del COPA-COGECA.

 

 

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat