JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Porcí

20/12/2011 - Butlletí setmanal de preus del sector porcí

Aquesta secció s'actualitza setmanalment

Des de JARC elaborem setmanalment el butlletí de preus del sector porcí. 

 

En aquest butlletí podreu trobar les cotitzacions setmanals del preu del porc a la Llotja de Mercolleida, preus nacionals, internacionals (europeus i de la resta del món) i de futurs. També realitzem un anàlisi de l’històric de preus, l’evolució al llarg dels últims 20 anys i a mode de més detall l’evolució setmanal de l’any present. 

En aquest butlletí també trobareu els preus del cereals (referenciats a la Llotja de Barcelona) per a la setmana vigent, així com un històric d’evolució dels preus de les principals matèries primeres en l’últim any. 

Ampliem el butlletí amb els principals notícies del sector, apartat on recollim els temes de més actualitat, temes interessants per al sector, o bé informes que donen una informació tant tècnica com econòmica que creiem de vital importància per a comprendre l’evolució del sector porcí al nostre país i al món sencer.

 

Aquest butlletí s’envia a tots els socis del porcí  via e-mail cada divendres abans del migdia.      

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat