JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Com anunciar-se

Si esteu interessats en anunciar els serveis de la vostra empresa a la revista Món Rural o patrocinar alguna de les nostres jornades i activitats podeu contactar amb nosaltres mitjançant el següent formulari i us farem arribar les tarifes i condicions corresponents.

Revista Món Rural
Patrocinar alguna de les nostres jornades i activitats
* Camps obligatoris
He llegit i accepto les condicions de protecció de dades

De conformitat amb el que disposa l'article 5 de la LO 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a les persones que emplenin les butlletes contingudes en aquest lloc web que les seves dades personals quedaran incorporades en un fitxer, comunicat al Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de poder satisfer la vostra sol·licitud i fer-vos arribar la informació sobre els nostres serveis per correu electrònic o ordinari que emeti JARC o la seva editorial Món Rural SLU. El responsable d'aquests fitxers és Joves Agricultors i Ramaders de catalunya (JARC), domiciliada al carrer Ulldecona, 21-31, 08038 de Barcelona, davant la qual podeu exercir, en els termes establerts en l'esmentada normativa, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les dades incloses en els fitxers, adreçant-vos a info@jarc.cat

Qualsevol modificació de les vostres dades de caràcter personal haurà de ser notificada per tal que el nostre fitxer estigui actualitzat i no contingui errors. Així mateix, acceptant aquest avís legal reconeixeu que la informació i les dades personals recollides són exactes i certes.

Acceptant aquest avís legal doneu el vostre consentiment, d'acord amb els articles 11 i 34 e) de la LOPD, per comunicar les vostres dades a favor de la JARC o la seva editorial Món Rural SLU.

1r Premi Internacional a la Millor Poma Golden
Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Jornada de la Vedella
Jornada Porcí
Jornada de la Vinya
Jornada de l'oví
Jornada del Conill
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat