JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

19/05/2018 - Entrega poma guanyadora Premi Internacional Millor Poma Golden a 400 gimnastes a Lleida

400 gimnastes assaboriran la millor poma Golden 2018

Entrega poma guanyadora Premi Internacional Millor Poma Golden a 400 gimnastes a Lleida


  • Les esportistes que participen en el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Rítmica, celebrat avui a Lleida, tastaran les pomes de la SAT Apetit Fruits de Bellpuig, distingides amb el Premi Internacional Millor Poma Golden 2018 atorgat per JARC.
  • L’organització agrària continua així la seva campanya per posar en valor la qualitat productiva i les aportacions nutricionals d’aquest aliment, per contribuir a augmentar-ne el consum.
  • JARC defensa que valorar l’excel·lència comença per pagar bé al productor.

 

Lleida, 19 de maig de 2018. Les 400 gimnastes que participen avui a Lleida en el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Rítmica per equips classificatori per la Copa d’Espanya de conjunts, podran tastar la qualitat dela poma Golden guanyadora del Premi Internacional 2018 organitzat per JARC i avalat per IRTA. Després de les seves exhibicions, les esportistes rebran una poma de la SAT Apetit Fruits de Bellpuig per premiar el seu esforç.

L’organització agrària dóna suport a aquest esdeveniment esportiu, organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica en col·laboració amb el Club de Gimnàstica Rítmica de Lleida, per posar en valor la qualitat productiva i les aportacions nutricionals d’aquest aliment.

“Cal establir com és una poma Golden Premium, fer més visible la qualitat, promocionar-la i posar-la a l’abast de tothom. Els compradors ho sabrem valorar i s’incrementarà el consum intern”, indica David Borda, cap sectorial de fruita de JARC i de COAG.

Valorar l’excel·lència comença per pagar bé al productor

La sectorial de fruita dolça de JARC ha impulsat el Premi Internacional Millor Poma Golden per establir objectivament, a través d’un grup d’experts entrenat per IRTA, els paràmetres que marquen la producció Premium.

“Si el productor aconsegueix un aval de qualitat, tindrà més facilitats per obtenir un bon preu de venda, i el consumidor sabrà el que compra” indica Borda. “Això no només beneficia al guanyador, ja que totes les empreses que participen en el nostre premi rebran un informe de IRTA amb les característiques organolèptiques de la seves pomes”.

 

Per a més informació:

  • David Borda i Llobet, Cap Sectorial de la fruita dolça de JARC-COAG (Tel. 619.811.541)

 


Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat