JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

29/01/2018 - JARC celebra que es proposi la reducció del 50% dels municipis catalans considerats com a zones amb limitacions naturals

Veure més informació:

  • La retallada, que va denunciar l’organització agrària fa un mes, obeïa a l’aplicació per part del Departament d’Agricultura d’una nova directriu europea, que finalment es posposa fins l’any vinent, donant temps a tornar a avaluar-ne l’impacte.
  • Els productors dels municipis afectats, deixaven de percebre progressivament l’ajut específic per compensar aquesta situació i no haurien tingut prioritat per optar a mesures de suport tan essencials com les adreçades a fer inversions o a la incorporació de joves.
  • El 2018, es mantindran les mateixes condicions que en anys anteriors, evitant un perjudici que hauria afectat a 20 municipis de les Garrigues, 8 del Segrià, 13 del Priorat, 13 de la Ribera d’Ebre i 8 de la Terra Alta (a la nota de premsa íntegra s’inclou la relació de poblacions).
Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat