JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

09/06/2017 - JARC-COAG aconsellarà als productors en els seus tràmits jurídics, fiscals i comptables perquè puguin obtenir avantatges en la gestió

    Vinyes

Veure més informació:

L’organització agrària celebra una jornada el dia 13 de juny a Vilafranca del Penedès, en la qual presentarà els seus serveis integrals als socis i divulgarà els beneficis fiscals per les Explotacions Agràries Prioritàries (EAP)

L’organització agrària JARC-COAG divulgarà els tràmits jurídics i fiscals de les explotacions agràries en una jornada que l’entitat ha organitzat el pròxim 13 de juny a Vilafranca del Penedès. Allà, oferirà assessorament i informació en aspectes com la fiscalitat i la comptabilitat i com aquests poden beneficiar als productors en la gestió de les seves explotacions.

La jornada, que inaugurarà el president de JARC-COAG a Barcelona, Joan Esteve, servirà perquè l’entitat presenti els nous serveis jurídics i fiscals adreçats als socis de la demarcació de Barcelona. Durant aquesta, l’advocada i col·laboradora de JARC-COAG, Dolors Peiró, oferirà una xerrada sobre els beneficis fiscals de les Explotacions Agràries Prioritàries (EAP).

Posteriorment, Santiago Garcia, responsable de l’empresa 5 sentits, especialitzada en l’assessorament en gestió empresarial, comentarà la fiscalitat i la comptabilitat de les explotacions agràries.

Nous serveis al Penedès

Amb la posada en marxa d’aquest nou servei, l’organització agrària JARC-COAG, la segona entitat més representativa a Catalunya, vol apropar-se més a les necessitats dels seus socis, a la vegada que oferirà un sistema d’atenció més personalitzada. A més de l’assessorament agrari i la gestió d’ajuts, també oferirà serveis en els àmbits laboral, fiscal, jurídic i de tramitació d’assegurances.

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat