JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

12/04/2013 - JARC es presenta a les eleccions de la DOP CAVA, dins una candidatura única amb dues altres organitzacions professionals agràries

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) s’ha presentat a les eleccions per a la renovació de vocals del Consell Regulador de la Denominació d’Origen ProtegidaCava, en coalició amb Unió de Pagesos i l’Associació de Viticultors del Penedès.

La candidatura,Viticultors pel Cava, és una fita notable, ja que ha aconseguit agrupar els esforços de les tres organitzacions que hi participen. JARC es felicita pel  pas endavant que representa defensar els interessos dels viticultors de forma  conjunta, en un sector tant atomitzat i en el qual és complicat arribar a acords.  

La candidatura presentada correspon al cens B del sector productor,  cens constituït pels titulars d'explotacions vitícoles inscrits al registre de CR Cava i que no siguin socis de cooperatives o societats agràries de transformació.

Ara només cal esperar a veure si els altres censos i subcensos també han presentat candidatures úniques o caldrà  anar a eleccions,  situació que ens portaria a la data del 4 de juny per les eleccions i posterior 2 de juliol per la presa de possessió dels nous vocals de la denominació d’origen protegida CAVA.

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat