JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

20/03/2017 - Es consolida la Taula Comarcal Agrària del Baix Empordà

    Taula agrària Baix Empordà

Veure més informació:

JARC-COAG hi participa, principalment, per augmentar el coneixement del sector i del producte local, millorar de la comercialització de les empreses i establir aliances amb la Catalunya Nord per tal de compartir coneixement i generar sinèrgies

Aquest matí, s’ha celebrat la segona Taula comarcal agrària del Baix Empordà, presidida per na Elisenda Guillaumes, directora del Servei Territorial a Girona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i en Joan Català, President del Consell Comarcal del Baix Empordà. Durant la mateixa, s’han compartit i consensuat accions per la millora del sector agrari.

 Els tres aspectes més importants que es volen impulsar són:

  • La millora de la comercialització de les empreses, per tal que cada productor trobi el canal de venda més adient a la seva explotació.
  • Establir aliances amb la Catalunya Nord, per tal de compartir coneixement i generar sinèrgies.
  • Augmentar el coneixement del sector i del producte local, especialment entre els infants i els joves, com per exemple, a través del concurs"Fem bullir l’Olla".

La Xarxa Tràmec és la Xarxa Agroalimentària del Baix Empordà, que té per objectiu donar suport a tot el sector agroalimentari de la comarca, i especialment, pretén potenciar el creixement i la viabilitat de les empreses d’aquest àmbit estratègic de l’economia comarcal.

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat