JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

10/02/2017 - JARC-COAG reitera que el DARP ha d’assegurar el suport econòmic als productors professionals

    Jornada Alcarràs

Veure més informació:

Jornada a Alcarràs sobre "Ajuts 2017 i la seva tributació"

  • L’organització agrària i Mir&Siurana Assessors han programat un cicle de cinc jornades d’assessorament agrari al Segrià durant el primer trimestre de l’any.
  • JARC-COAG reitera que és clau que el DARP asseguri el suport econòmic a les incorporacions de joves, les inversions, les mesures agroambientals, la producció ecològica i en zones amb limitacions naturals, com la muntanya

El cicle de xerrades que JARC-COAG i Mir&Siurana Assessors han organitzat per aquest primer trimestre de l’any va fer escala aquest dijous a Alcarràs. Ho va fer amb una sessió dedicada als “Ajuts 2017 i la seva tributació”, que va aplegar un nombrós auditori.

La jornada va ser inaugurada per l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, i va incloure dos ponències. La primera, sobre “Els ajuts 2017 per incorporació de joves, modernització i diversificació”, a càrrec de Jordi Vidal, secretari tècnic de JARC-COAG, i la segona sobre “Tributació dels Ajuts”, amb Alexandre Mir, assessor fiscal de Mir&Siurana Assessors.

El cicle de jornades es va posar en marxa el passat 19 de gener al CEEI de Torrefarrera, i seguirà el 23 de febrer a Alpicat per parlar de “Successions i donacions a l’explotació agrària”.

Aquestes jornades van adreçades als pagesos i ramaders, per assessorar-los sobre assegurances, ajuts i la seva tributació,  successions i donacions, contractació de treballadors i responsabilitat civil de l’empresari.

Els representants de JARC-COAG, reiteren que consideren clau que el Departament d'Agricultura asseguri el suport econòmic als productors professionals, centrant-se en els ajuts per incorporació de joves, per inversions, en les mesures agroambientals, en la producció ecològica i en les zones amb limitacions naturals, com la muntanya. 

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat