JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

25/03/2013 - Publicació al DOGC de l’ordre d'ajuts associats al Contracte Global d'Explotació

Avui s’ha publicat, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, l’Ordre AAM/40/2013, de 4 de març, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts associats al Contracte Global d’Explotació i es convoquen els corresponents a l’any 2013. Aquests ajuts s’emmarquen en el Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya per al període de programació 2007-2013, i són cofinançats amb el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

JARC destaca que en aquesta convocatòria resten excloses, entre d’altres, les inversions següents:

  • Construcció, adquisició o millora d’habitatges, magatzems i coberts agrícoles.
  • Conreus llenyosos: vivers, moviments de terres, tutoratge, ... excepte pels afectats per danys catastròfics que van presentar una comunicació prèvia.

 La sol·licitud d’ajuts associats al CGE i la renovació dels compromisos vigents s’ha de sol·licitar mitjançant la declaració única agrària (DUN) de l’1 de febrer al 30 d’abril de 2013. En cas de sol·licitar ajuts associats al CGE de procediment general, aquest termini també és l’establert per a la presentació de la diagnosi prèvia i del pla d’explotació.

No dubteu en posar-vos en contacte amb qualsevol de les oficines de JARC per gaudir d’un bon servei d’assessorament i gestió.

Podeu consulta el text íntegre de l’Ordre AAM/40/2013 a través de l’enllaç que facilitem.

 

 

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat