JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

25/03/2013 - Primera reunió del nou president de JARC a Girona amb el DAAM

El nou president de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya a Girona, Joaquim Suñer Tutau, es va reunir el passat dijous 21 de març, amb el director dels Serveis Territorials a Girona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, en Vicenç Estanyol Bardera. En aquesta trobada, el representant de JARC va traslladar al DAAM les principals problemàtiques del sector en aquest territori i propostes de solució, així com els objectius de la nostra organització. D’altra banda, li va manifestar la voluntat d’establir un calendari de treball conjunt per contribuir a la millora de la situació de l’agricultura i la ramaderia a les comarques gironines.

En Joaquim Suñer va emfatitzar, entre altres temes, la importància de continuar impulsant el comerç de proximitat en benefici dels productors i consumidors, recolzar l’important rol de la dona en el món rural i prendre mesures urgents per tal d’evitar els problemes generats pels senglars.

Aquesta ha estat la primera reunió de la nova Junta de JARC amb el DAAM de Girona, per treballar conjuntament en l’adopció de mesures adaptades a la realitat del territori, tenint en compte les possibilitats i necessitats de productors i Administració.

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat