JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

26/02/2016 - Suma't a la defensa dels professionals. MIRA EL NOSTRE VÍDEO PER CONEIXE'NS

    Assemblea 2016 Mon Sant Benet

Veure més informació:

El diumenge, 28 de febrer, VOTA JARC!

L’organització agrària JARC va celebrar el  diumenge 21 de febrer la seva assemblea general 2016 al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages (Bages). A l’acte, van assistir més de 250 persones. També es va comptar amb la participació d’alguns dels portaveus dels partits polítics de la Comissió d’Agricultura del Parlament de Catalunya. La jornada es va iniciar a les 11.00 hores amb l’assemblea ordinària pels socis. A la part final de l’assemblea, es van debatre les línies de treball per a les eleccions a la representativitat agrària del dia 28 de febrer. 

JARC va exposar les següents propostes en defensa dels pagesos i ramaders professionals:

  • Preus dignes per guanyar-se la vida

 Els professionals no poden cobrar per sota els costos de producció. Per això, cal aplicar sancions exemplars pels intermediaris que fan negoci ofegant als productors.

  • Ajuts per a tots els productors professionals

 Demanen que es treguin del sistema d’ajuts a aquells que no es dediquen professionalment a l’agricultura i la ramaderia. Amb aquests diners es podria donar suport a sectors com la fruita, l’horta, la vinya, els ous, el conill i el porc que no reben cap ajut a la renda.

  • Suport econòmic

És necessari que es garanteixi el suport econòmic per a fer inversions, per la incorporació de joves, les indemnitzacions compensatòries, els ajuts agroambientals, i en general, els que arriben directament a la vena dels pagesos i ramaders.

 

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat