JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

21/12/2015 - Banc Sabadell i JARC-COAG signen un conveni amb condicions preferents per als membres de l’organització agrària

Conveni de col·laboració entre JARC-COAG i Banc Sabadell

  • L’acord garanteix condicions preferencials als pagesos i ramaders de JARC-COAG respecte als productes i serveis oferts per l’entitat bancària, entre els quals destaca el Compte Expansió Negoci Agrari, amb solucions molt ajustades a les necessitats dels professionals catalans.
  • Ambdues entitats coincideixen que cal recolzar més l’augment de la competitivitat del sector productiu, principalment donant facilitats als pagesos i ramaders per accedir al finançament necessari per fer inversions o gestionar les despeses ordinàries.

 

Banc de Sabadell i l’organització agrària catalana JARC-COAG han signat un acord de col·laboració amb el principal objectiu de millorar les condicions d’accés al finançament dels productors professionals agraris associats a la segona organització agrària més representativa de Catalunya.

En representació de l’entitat agrària, hi ha participat el seu president, en Francesc Boronat, que ha destacat la importància de recolzar conjuntament un increment de la competitivitat de les explotacions agràries catalanes. Afegint que una bona forma de fer-ho és donar facilitats econòmiques als empresaris que vulguin fer inversions per la millora productiva o de comercialització i també recolzar els que tenen dificultats per gestionar les despeses ordinàries durant els recurrents períodes de preus en origen massa baixos".

En Xavier Ventura, Director Comercial Territorial de Catalunya de Banc de Sabadell, ha rubricat l’acord en nom de l’entitat financera, subratllant que treballen per oferir productes i serveis que donin resposta a les necessitats específiques d’un important motor econòmic de Catalunya, especialment en les zones rurals.

Els pagesos i ramaders associats a JARC-COAG es beneficiaran, a partir d’ara, d’unes condicions preferencials en la contractació de serveis i productes com el Compte Expansió Negoci Agrari, el finançament del cost de les assegurances agràries, dels costos productius (compra de llavors, pinsos, carburants, etc) i de les inversions, entre d’altres.

Finalment, ambdues entitats s’han compromès a continuar creant sinèrgies de treball conjuntes per aconseguir adaptar-se al màxim a les demandes dels professionals agraris i assegurar-los l’assessorament d’un equip de professionals expert en cadascuna de les matèries (eCommerce, intercanvis comercials en l’àmbit internacionals, etc).


Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat