JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

22/06/2015 - JARC-COAG es reunirà urgentment amb el nou conseller d'Agricultura per assegurar que s’atenguin els temes més importants per als productors

    Membres del Comitè Executiu de JARC
  • El president de JARC-COAG, Francesc Boronat, ha felicitat personalment al nou conseller d'Agricultura, Jordi Ciuraneta, emplaçant-se a una reunió bilateral urgent per tractar en profunditat els aspectes més importants que cal resoldre abans del 27S.

 

  • L'organització agrària demana màxima responsabilitat en la gestió del canvi, i que s'asseguri que no es desatendran els principals objectius i problemàtiques que ara estan sobre la taula, com són la tramitació correcta i ràpida dels ajuts 2015, establint un compromís en el calendari de pagament de tots els ajuts, especialment els pendents d'anys anteriors, entre altres.

 

  • Davant la proximitat de les eleccions autonòmiques, JARC-COAG no planteja objectius a llarg termini, però considera que la conselleria no es pot desentendre de les problemàtiques sectorials més candents: cal monitoritzar l'evolució dels sectors afectats pel manteniment del veto rus, per pressionar a la UE en cas que sigui necessari establir mesures de gestió de crisi de mercat ràpides i efectives per als productors; garantir la màxima protecció als ramaders de llet després de la liberalització del mercat làctic; engegar actuacions correctes en la lluita i compensació contra les plagues; i sobretot, iniciar una feina seriosa per sancionar la venda a pèrdues, assegurant que pagesos i ramaders rebin un preu just pels seus productes.
Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat